Piškotki

Spletna stran Vijak.si uporablja piškotke, da bi vam zagotovila boljšo uporabniško izkušnjo. Piškotki so majhne besedilne datoteke, ki se shranijo na vaš računalnik ali napravo, ko obiščete našo spletno stran.

Kako uporabljamo piškotke:

  1. Nujni piškotki: Nekateri piškotki so nujni za delovanje osnovnih funkcij spletne strani. Brez njih spletna stran ne bi delovala pravilno. Ti piškotki ne zbirajo nobenih osebnih podatkov.
  2. Analitični piškotki: Uporabljamo analitične piškotke, ki nam pomagajo razumeti, kako obiskovalci uporabljajo našo spletno stran. S pomočjo teh piškotkov pridobivamo anonimne informacije o obiskovalcih, vključno z obiskanimi stranmi, številom obiskovalcev in viri prometa. To nam pomaga izboljšati kakovost naše spletne strani.
  3. Funkcionalni piškotki: Ti piškotki omogočajo, da si spletna stran zapomni vaše izbire (kot so jezik ali regija) in vam ponudi boljše in bolj prilagojene funkcije.
  4. Oglasni piškotki: Naša spletna stran lahko vsebuje oglasne piškotke, ki nam omogočajo, da vam prikažemo bolj relevantne oglase na podlagi vašega obnašanja na spletu.

Vaša soglasja:

Z uporabo naše spletne strani se strinjate z uporabo zgoraj navedenih vrst piškotkov. Če želite, lahko prilagodite svoje nastavitve piškotkov v vašem brskalniku ali zavrnete uporabo piškotkov, vendar to lahko vpliva na delovanje spletne strani.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in zaupanje. Vaša zasebnost je pomembna, zato skrbimo za to, da se vaši podatki obdelujejo v skladu z veljavnimi zakoni o varstvu podatkov. Za več informacij o naši politiki zasebnosti nas kontaktirajte na info@vijak.si.