Pravno obvestilo

Dobrodošli na spletni strani Vijak.si. Pred uporabo te spletne strani vas prosimo, da pazljivo preberete naslednje informacije, saj vsebujejo pomembne pravne pogoje, ki urejajo vašo uporabo te spletne strani. Z uporabo spletne strani Vijak.si se strinjate z naslednjimi pogoji:

  1. Uporaba spletnega mesta: Uporaba te spletne strani je dovoljena izključno za osebno, nekomercialno rabo. Vsako drugo uporabo, vključno z distribucijo, reprodukcijo ali spreminjanjem vsebine te spletne strani, brez izrecnega pisnega dovoljenja Vijak.si, je prepovedano.
  2. Avtorske pravice: Vse vsebine na tej spletni strani, vključno s besedilom, slikami, grafikami, logotipi in avdiovizualnimi materiali, so zaščitene z avtorskimi pravicami in drugimi intelektualnimi lastninskimi pravicami. Brez predhodnega pisnega dovoljenja Vijak.si ni dovoljena reprodukcija, distribucija ali uporaba teh vsebin.
  3. Omejitev odgovornosti: Vijak.si si pridržuje pravico do spremembe vsebine spletne strani kadarkoli, brez predhodnega obvestila. Vse informacije na tej spletni strani so zgolj informativne narave in ne predstavljajo ponudbe ali obljube. Vijak.si ne prevzema odgovornosti za morebitne napake ali netočnosti na spletni strani.
  4. Zasebnost in varstvo osebnih podatkov: Pri obisku te spletne strani se lahko zbirajo osebni podatki v skladu z našo Politiko zasebnosti. Z nadaljnjo uporabo spletne strani se strinjate z našimi postopki zbiranja, uporabe in varstva osebnih podatkov.
  5. Povezave na druge spletne strani: Spletna stran Vijak.si lahko vsebuje povezave do drugih spletnih strani. Vijak.si ne prevzema odgovornosti za vsebino ali prakse zasebnosti teh spletnih strani. Uporaba povezav na druge spletne strani je na lastno odgovornost.
  6. Spremembe pravnega obvestila: Vijak.si si pridržuje pravico do spreminjanja teh pravnih pogojev kadarkoli. Vse spremembe bodo objavljene na tej spletni strani, zato vas spodbujamo, da redno preverjate te pogoje.

Z uporabo spletne strani Vijak.si potrjujete, da ste prebrali, razumeli in se strinjate s temi pravnimi pogoji. Če se ne strinjate s temi pogoji, vas prosimo, da ne uporabljate te spletne strani. Za morebitna vprašanja ali pripombe nas kontaktirajte na [e-poštni naslov].

Zahvaljujemo se vam za vašo pozornost in zaupanje.